Hvorfor integrere Dynamics NAV med KOEBT?

KOEBT håndterer alle opgaver involveret i integration af forskellige systemer og platforme problemfrit, og uden menneskelig involvering, efter konfiguration. Microsoft Dynamics NAV leverer integreret funktionalitet til:

  • Økonomistyring
  • Supply Chain Management
  • Produktion
  • Distribution
  • Kundeforhold
  • Salg og Marketing
  • Service Management
  • Human Resource Management
  • Projekt- og ressourcestyring
  • Lagerstyring

Hvad er Dynamics NAV?

Microsoft Dynamics NAV er et økonomistyringsprogram (ERP-system) udbudt af Microsoft og er en del af deres Dynamics pakke, som giver virksomheder den fordel, at programmet kan tale sammen med de andre systemer, der bruges internt. Dynamics NAV dækker områder som business intelligence, lagerstyring, økonomistyring, detail- og e-handel, lagerstyring, projektledelse, servicestyring, human resource, produktion og distribution. Selvom det ikke kan prale af alle funktionerne i en fuld CRM, har den også nogle salgs- og marketing funktioner. Du kan tilpasse Dynamics NAV til din virksomhed, da systemet er bygget op i moduler, og du derfor kun behøver at anskaffe de dele af systemet, der er behov for i din virksomhed.

Hvem bruger Dynamics NAV?

Microsoft Dynamics NAV er et af de mest udbredte ERP-programmer med over 1 million brugere på verdensplan. Bruges af alle virksomheder og brancher, store som små, og er tilgængeligt på mere end 40 sprog. NAV er især populær blandt virksomheder i fremstillings-, distributions- og serviceindustrien på grund af dets omfattende produktion kontrolfunktioner. Dens relative enkelhed og brugervenlige grænseflade er også et stort trækplaster for organisationer, ligesom det er let at udvide det ved at tilføje nye brugere. Dynamics NAV er også meget fleksibel og kan skræddersys til specifikke behov. Sammen med sin omkostningseffektivitet og skalerbarhed har NAV vist sig at være enormt populær i erhvervslivet, og det er ofte det naturlige næste skridt for voksende virksomheder, der er kommet fra regnskabsprogrammer som Quickbooks.

Hvilke systemer integrerer man Dynamics NAV med?

Dynamics NAVs integration med Microsoft Office og andre almindeligt anvendte forretningsværktøjer, som SharePoint og Outlook, gør det nemt for virksomheder at centralisere deres opgaver yderligere og letter samarbejde med andre afdelinger og andre virksomheder. Softwaren integreres også naturligt med et andet populært Microsoft-produkt; Power BI. Microsofts kraftfulde og banebrydende business intelligence-platform, Power BI, kan hjælpe NAV-brugere med at få mere ud af deres forretningsdata, hjælpe med at visualisere vigtige oplysninger og tilbyde AI-styret vejledning om de områder, hvor effektiviteten kan forbedres.

Hvorfor bruger man Dynamics NAV?

Microsoft Dynamics NAV udmærker sig ved en meget stor smidighed og kan tilpasses alle virksomheder og brancher – store som små. Dynamics NAV kan hjælpe med at forbedre produktiviteten ved at give brugerne mulighed for at skære tiden almindeligvis brugt på administrative opgaver ned. At have alle forretningsdata samlet ét sted gør det hurtigere at finde de oplysninger, som brugerne har brug for, og NAV kan også automatisere processer for at fjerne gentagne og ensartede opgaver fra medarbejderne.

Hvem sælger Dynamics NAV?

Dynamics NAV kan købes direkte af Microsoft eller gennem diverse partnere. Microsoft udsteder selv certifikater til deres officielle partnere og der findes flere meget store virksomheder i Danmark med Gold- og Silver-partner status. 

Hvordan opsætter man Dynamics NAV?

KOEBT integrerer Dynamics NAV med dine nuværende virksomhedssystemer og samler alt i et system. Vi tilpasser det til dine behov og kriterier. Dynamics NAV kan sættes op lokalt eller som en cloud baseret løsning. 

Overgang til Business Central

MS Dynamics NAV hedder nu Business Central og er en del af MS Dynamics 365 pakken. Dynamics C5 er er også blevet en del af Business Central, kaldet Basic.

På nuværende tidspunkt eksisterer Dynamics NAV stadig sammen med Business Central; Business Central er den cloudbaserede version af softwaren, og Dynamics NAV refererer generelt til den lokale version, dog kan Dynamics NAV ligeledes implementeres i en privat-cloud.

Hvordan fungerer Dynamics NAV med KOEBT?

Dynamics NAV hjælper virksomheder med at blive mere effektive ved at automatisere bestemte processer og gøre dem, der ikke kan automatiseres, hurtigere, hvilket betyder, at medarbejderne kan bruge mere tid på de ting, der har større prioritet.

KOEBT har gennem mange år hjulpet virksomheder af alle størrelser. Vi har specialiseret os i Microsoft Dynamics integrationer og kan med garanti hjælpe dig med at komme i gang.

Andrius Bendikas, Head of Account Management